mijn ervaring

Ik heb een ruime ervaring als trainer / individuele coach en organisatieadviseur. In deze verschillende rollen heb ik veel instrumenten ingezet om blijvende resultaten te bereiken met individuele coachingstrajecten en met groepen en teams.

Voordat ik coach en trainer werd heb ik 9 jaar in het bedrijfsleven gewerkt als management consultant in een internationale commerciële rol. Ook vanuit mijn eigen werkervaring begrijp ik daardoor heel goed wat er nodig is om succesvol te zijn in een zakelijke omgeving. Daarnaast heeft deze werkervaring een sterke impact voor klanten in de niet-zakelijke sfeer die graag willen professionaliseren richting resultaat gericht werken.

“Na 9 jaar bedrijfsleven ging het roer om, ik wilde mij verbinden met de mensen in plaats van strategieën en omzetcijfers. Het was een spannende stap die ik pas durfde te nemen nadat ik zelf tegen de spreekwoordelijke muur was opgelopen op het werk. Leeg en overwerkt. De weg die ik heb afgelegd inspireert mij nu om anderen te ondersteunen op die weg, vanuit het vertrouwen in de veerkracht van mensen en wetend dat ook jij kan zijn waar je wilt zijn en wie je wilt zijn.”

Comments Off