soorten coaching


Coaching kan op verschillende momenten in je leven of loopbaan. Afhankelijk van waar jij nu staat zijn er verschillende mogelijkheden:

Performance coaching: het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit door middel van het ontwikkelen van bruikbare communicatie- en afstemmingsvaardigheden. Met name van belang wanneer je net in een nieuwe baan bent gestart of op een andere manier in nieuw vaarwater terecht bent gekomen en je bezig bent met de vraag: “ Wat hoort er in deze rol en wat “moet” ik allemaal doen ?”

Coaching op Persoonlijke Effectiviteit: “Hoe doe ik het?” We onderzoeken je innerlijke drijfveren en overtuigingen van waaruit je leeft en denkt en handelt. Door deze te koppelen aan je huidige manier van communiceren en functioneren kunnen we komen tot effectieve strategieën om jouw eigen voorkeuren en drijfveren en die van anderen te hanteren. We werken aan het stellen van doelen in je leven en je werk en het pad erheen.

Life Coaching: verdergaande innerlijke exploratie en verdieping op het gebied van inzicht in jezelf en je wezenlijke missie en identiteit. Wie ben je werkelijk en waarheen ben je op weg, kortom “Waarom doe ik wat ik doe?”. Met name rond je 40e levensjaar wil deze vraag opkomen, of later wanneer je hoog of op de top van de ladder staat van waar je had willen komen. We zoeken naar de zingeving in je leven, de balans tussen de verschillende prioriteiten in je leven. Waar richt je je aandacht op en wat draagt dat bij aan je hogere levensdoelen ?

Comments Off